• Seminar Wet DBA (2e editie)

    De regels, gevolgen en oplossingen op een rij

    13 december 2016, Jaarbeurs - Utrecht

Seminar Wet DBA (2e editie)

De regels, gevolgen en oplossingen op een rij

13 december 2016, Jaarbeurs - Utrecht

   
In tegenstelling tot wat de media suggereren is de wet DBA niet van tafel! 

Er wordt nog steeds ingezet op het doorontwikkelen van het stelsel van modelovereenkomsten. Werkgevers die werken met ZZP’ers hebben nog steeds een inspannings-verplichting. Ondanks dat de handhaving wordt uitgesteld tot ten minste 1 januari 2018, gaat de Belastingdienst door met het beoordelen van modelovereenkomsten en zij zullen kwaadwillende nog steeds aanpakken. Lees hier meer over de wijziging.

Dus ongeacht de wijzigingen blijft het belangrijk om te weten of en wanneer er sprake is van een dienstbetrekking. Juist met alle onduidelijkheid van nu is het essentieel om op de hoogte te zijn van de feiten en wettelijke kaders hieromtrent. Dit seminar draagt hieraan bij!

 
Tijdens dit seminar:

  • Zetten experts vanuit arbeidsrecht, fiscaal recht en sociale zekerheid alle feiten voor jou op een rij. 
  • Leer je wanneer er sprake is van een dienstbetrekking. 
  • Brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de wet DBA: welke maatregelen gaat Wiebes nemen en waar moeten we rekening mee houden? 
  • Leer je meer over de schadeloosstellingsbepaling. 
  • Zorgen wij ervoor dat je de nieuwe termijn goed kunt gebruiken als voorbereiding op de handhaving van de wet DBA. 

2018 lijkt ver, maar komt in sommige contracten al voor. Het is dus NU zaak om de termijn goed te gebruiken om je voor te bereiden op de wet DBA, ongeacht mogelijke wijzigingen. 

 

Topexperts bieden duidelijkheid
Krijg in één dag alle antwoorden op vragen uit de praktijk en weet direct hoe je een modelovereenkomst beter invult. Onder leiding van Mans Kuipers (eerder beoordeeld met een 8,1!) word je door een team van experts vanuit diverse disciplines bijgepraat over de acties die je moet nemen. Stan Rethans geeft je inzicht in de werkwijze en aandachtspunten van de Belastingdienst. Zo wordt het onderwerp vanuit alle invalshoeken belicht en ben je na 1 dag weer helemaal up-to-date!

 

 

Je gaat naar huis met 10 concrete tips en verhoogd op die manier significant jouw kans om jouw aanvragen goedgekeurd te krijgen! Schrijf je daarom snel in!

 

Dit is een volledig geactualiseerde versie van een eerder gehouden studiedag die met veel succes en een hoge beoordeling (7,7!) heeft plaatsgevonden.

Prijsinformatie

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor dit evenement. Klik op de link hieronder voor een overzicht alle komende evenementen.

Evenementen

Delen op Social Media

Onderdeel van