• Meesterlijke Gesprekken

    Effectieve tactieken voor ieder gesprek

    29 november 2016, Jaarbeurs Utrecht

Meesterlijke Gesprekken

Effectieve tactieken voor ieder gesprek

29 november 2016, Jaarbeurs Utrecht

 

Met vaardigheden sta je sterker

Praten. Je doet niet anders. Je gaat een gesprek in met de gedachte dat je een goed resultaat gaat behalen. Dagelijks voer je gesprekken en toch loopt deze keer alles anders. Liegende sollicitanten, huilende medewerkers of een draaiende manager zonder duidelijke boodschap. Je hebt de jackpot gewonnen als ook de trukendoos met emoties en manipulatie op tafel komt. Allemachtig! Je moet reageren, en snel ook, voordat jij het onderspit delft. Je voelt de sturing door je vingers glippen. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Had je dit anders kunnen aanpakken?

 

Word ieder gesprek meester

Dit is niet de honderdduizendste cursus met een stukje conversatietechniek. Je leert bij Meesterlijke Gesprekken in één dag talloze, essentiële technieken om het gesprek te buigen naar het resultaat dat jij voor ogen hebt. Vaar niet blind, maar wordt kapitein op jouw onzinkbare schip in een zee van driftige verhalen. Leer slim manoeuvreren in het gesprek en doorzie en beheers het onderhandelingsspel. Onder leiding van performance-goeroe Jacco van den Berg ga je deze training te lijf. Jacco deelt zijn eindeloze kennis met jou, zoals hij al met duizenden anderen heeft gedaan. Kies voor iedere conversatie de beste insteek en optimale voorbereiding. Want wat gebeurt er met jouw gesprekspartner als jij B zegt terwijl hij A verwacht? Volg de training! Daarna beheers je ieder coach-, selectie- of slechtnieuwsgesprek.

 

Door deze training

  • Pas je al na één dag al de verschillende technieken toe.
  • Perfectioneer je de optimale voorbereiding en gespreksvoering.
  • Reageer je gevat, ad rem en effectief op jouw gesprekspartner.
  • Coach en adviseer je lijnmanagers over een goede gespreksaanpak.

Ook zeer geschikt voor OR-leden. Leg de bestuurder het vuur aan de schenen en krijg je collega's op de praatstoel.

 

Wacht niet tot je van tafel bent geveegd

Theorie is leuk, maar doen is veel beter. Stroop je mouwen op en grijp deze training met beide handen aan! Je betaalt nu € 399 in plaats van € 599 én je krijgt Het GROTE Gesprekkenboek cadeau ter waarde van € 39,95. Met dit boek krijg je alle achtergrondinformatie over de gesprekstechnieken en is het ideale spiekbriefje om een gesprek voor te bereiden. 

Ook interessant voor jou

Onderdeel van