• Futureproof Recruitment

    Hét event vol vooruitstrevende recruitment oplossingen

    30 maart 2017, Jaarbeurs Utrecht

Futureproof Recruitment

Hét event vol vooruitstrevende recruitment oplossingen

30 maart 2017, Jaarbeurs Utrecht

Je wordt nu doorverwezen naar http://recruitment.pwnet.nl/

 

Alleen organisaties die de kunst van het verleiden onder de knie hebben en hun wervingsprocedure aanpakken, kunnen een toekomstbestendig recruitmentbeleid voeren! Dat wil jij toch ook? Daarom werven en selecteren wij jou voor Futureproof Recruitment!

 

Futureproof recruitment is hét event waar jij als HRM en recruiter alle nieuwe en vooruitstrevende recruitmenttechnologieën en -oplossingen leert kennen. Met inspirerende keynotes, verdiepende sessies, speeddates en praktijkvoorbeelden ben je in één dag up to date. Je krijgt quick wins, tips en tricks, zodat je NU in actie kunt komen om het talent van morgen aan te trekken. 
 

Onze topsprekers

Martijn Hemminga

Martin van

Kranenburg

Rene Herremans, Albert Heijn Marloes Droog, Rijksoverheid
Employer branding Online beïnvloeden Best practice talk 1 Best practice talk 2

Bekijk alle sprekers >>>

 

BREAKING: nieuwe sessies

We hebben extra sessies toegevoegd aan het programma! Bekijk ze allemaal en schrijf je snel in voor ze vol zijn. Inmiddels hebben al ruim 150 HR-professionals zich aangemeld. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

 

Na deze dag

  • Weet je jouw recruitmentstrategie optimaal en toekomstbestendig in te zetten. 
  • Ben je op de hoogte van trends rondom employer branding en candidate experience. 
  • Weet je hoe je talenten online en via social media overtuigt om bij jou aan de slag te gaan.
  • Ken je de nieuwste recruitmenttechnologieën en -oplossingen.

 

Uitgelicht!

 

In een aantrekkende arbeidsmarkt is het voor veel organisaties een uitdaging om talenten te vinden. Deze ontwikkeling leidt er onder andere toe dat organisaties er steeds meer baat bij hebben om zichzelf te profileren als een aantrekkelijke werkgever. Employer branding is dus essentieel in de ‘war for talent’ en hierin wordt ook in toenemende mate geïnvesteerd. 

 

Voorkom 'bad hires'
Tegelijkertijd blijkt uit onderzoek dat slechts een derde van de HRM’ers denkt dat ze de competenties hebben om ‘recruitment anno nu’ goed uit te voeren en ‘bad hires’ te voorkomen. Zonde! Want een ‘bad hire’ zorgt voor een slecht werkklimaat, vertraging in projecten en uiteindelijk voor een schadepost in je budget. 

Om toekomstbestendig te blijven, moet je dus investeren in kennis over de nieuwste technologiën en trends rondom recruitment.

 

Recruitment anno nu
Alleen organisaties die de kunst van het verleiden onder de knie hebben en hun wervingsprocedure durven aan te pakken zijn in staat een toekomstbestendig recruitmentbeleid uit te voeren!

 

 

Onze partners 

   

Lees alles over onze partner(s).

Prijsinformatie

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor dit evenement. Klik op de link hieronder voor een overzicht alle komende evenementen.

Evenementen

 

Ook interessant voor jou

Delen op Social Media

Onderdeel van