• Aanpak Werkstress

    Maak er werk van!

    6 december 2016, Jaarbeurs Utrecht

Aanpak Werkstress

Maak er werk van!

6 december 2016, Jaarbeurs Utrecht


Is stress ook in jouw organisatie een terugkerend probleem?

Wacht niet af tot het te laat is, want stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Kom naar Aanpak Werkstress en krijg een concreet plan van aanpak om stress bij medewerkers te signaleren, voorkomen en concreet samen aan te pakken! Maak er werk van en schrijf je nu in vanaf € 375.

  • Vergroot het werkplezier
  • Zet werknemers duurzaam in
  • Verminder psychisch verzuim in jouw organisatie

 

Topsprekers en innovatieve workshops

De dag bestaat uit lezingen van topsprekers, workshops over werkdruk en ongewenst gedrag, praktijk cases en een denktank. Wil jij ook meedenken aan de oplossing voor een groot algemeen probleem op het gebied van werkdruk? Meld je dan aan voor de denktank en ontwikkel in een team het juiste anti-werkstress idee! 

UITGELICHT VR-bril: jezelf vitaal gamen

Hoe gaat het met jouw eigen stressniveau? Je gaat tijdens deze workshop met een VR-bril spelen met stress. De ‘’mindset’’ die mensen hebben ten opzichte van stress blijkt van groot belang. Op basis van onderzoek door de universiteit van Harvard leer je een drietrapsraket aan om stress anders te benaderen. 

NIEUW De anti werkstress denktank

Je bedenkt onder begeleiding van Glenn van der Burg en expert Carien Karsten een oplossing voor een real-life werkstress case van een maatschappelijke organisatie. Dit doe je aan de hand van de Design Thinking methodiek in een groep van maximaal 12 professionals. Je leert daarbij direct hoe je werkstress in de praktijk aanpakt.

 

Carien Karsten

In 2015 beoordeeld met 9

   

Mark Mieras
Nieuw in 2016

   

Pascal Bos

In 2016 beoordeeld met 9

   

Glenn van der Burg

Dagvoorzitter

 

Verplichting voor werkgevers

De afgelopen jaren voert de overheid campagnes om werkstress bespreekbaar te maken. Vanuit de Arbowet ben je als werkgever ook verplicht om psychosociale arbeidsbelasting (PSA) aan te pakken, met het doel verzuim door stress op het werk te verminderen én tegen te gaan. De wet benoemt de volgende thema’s, waar je in jullie preventiebeleid aandacht aan moet schenken: agressie en geweld, discriminatie, pesten seksuele intimidatie en werkdruk die stress teweeg brengt. Ervaar tijdens Aanpak Werkstress hoe je stress en ongewenst gedrag op de werkvloer aanpakt.

 

Aanmelden

Je kunt je voor aanpak werkstress niet (meer) inschrijven. Laat jouw gegevens achter en wij houden je op de hoogte.

Ook interessant voor jou

Delen op Social Media

Onderdeel van